ZA MLADIMI PLANINCI ŽE DVA IZLETA

 

V letošnjem letu je na šoli začel delovati planinski krožek, v katerega se je vpisalo 15 učencev od 3. do 7. razreda. Za nami sta že dva izleta. O izletu na Blegoš si lahko na kratko preberete na spletni strani www.pdslivnica.com, kjer so objavljene tudi fotografije. Utrinke z izleta na Sveti Tomaž nad Vojnikom, ki je bil v soboto, 13. 12., pa so nekateri udeleženci izleta strnili v spodnjih povedih. Fotografije pa si tudi lahko ogledate na spletni strani www.pdslivnica.com.

Jan Selič, 3. r.: V avtu  sem sedel zraven Roka in Eme. Bili smo  na  Eminem telefonu. Na Eminem telefonu smo igrali igrice. Med potjo sva se  zelo zabavala. Bilo je zelo zabavno.

Lejla Vovk, 3. r.: Hodili smo po Gozdni učni poti modrijanov. Videli smo različne znake. Na njih so bila napisana imena dreves: rdeči bor, jelka, divja češnja, gaber, leska.

Neža Vrečko, 3. r.: Pod svetim Tomažem je bila koča. Šli  smo notri in pili čaj,  se zabavali in pisali v dnevnike. Gospod nas je zelo lepo sprejel. Ko smo hoteli oditi, nam je pokazal še sobo za obiskovalce. Meni so bile zelo všeč zložljive stopnice.

Lovro Jazbec, 4. r.: Ko smo prišli na pol poti, smo odšli na bližnjo jaso. Tam nas je ujel veter. Vsi otroci smo se zelo zabavali. Metali smo kape, uživali ob pogledu na Vojnik, se malo okrepčali in nadaljevali pot.

Julija Gorišek, 4. r.: Blizu Sv. Tomaža smo odšli v hudo luknjo. Ni bilo daleč, videli smo en mali kapnik. Odšli smo mimo hiše z lesenim dimnikom. Tam smo se fotografirali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja